Lån af borde og stole og boremaskine

 

Lån af bord og stole:
 
I depotrummet (el-målerrummet) ved henholdsvis nr. 2 og 4 er anbragt følgende:
    
                                   1 bord + 6 stole

 

Der er ophængt bestillingssedler begge steder, hvor man skal skrive sig på, for at låne bord og stole, og her gælder ”først til mølle”- princippet.
 

Er det sådan, at man har brug for mere end 1 bord og 6 stole, er man velkommen til også at skrive sig på listen i det andet depotrum, men her gælder, at dersom der er beboere i den anden opgang, som ønsker bord og stole til låns i samme tidsrum, så vil denne have forret, dersom det meddeles senest 14 dage inden lånet, til den beboer i den anden opgang, som allerede måtte have skrevet sig på.

 

Vi håber, at alle vil få glæde af denne ordning, og hjælper til med, at holde stole og borde i orden. Benene på bordene skal man selv påsætte og aftage i forbindelse med hvert lån, men vi vil finde en løsning, så det sker lettest muligt for beboerne. Der vil blive anbragt en ”skralle” ved hvert bord.

 

Lån af slagboremaskine

 

Slagboremaskine er anbragt i reolen på depotet til venstre for sideindgangen for nummer 4, der hvor de fælles borde og stole for nr. 4 ligeledes er anbragt.

Alle nøgler skulle passe til dette rum.

 

I lighed med reservationslisterne til borde og stole, er der blevet udarbejdet en "låneliste" til den nye boremaskine, hvorpå I bedes påføre dato, navn samt forventet dato for aflevering, således, at vi alle kan se, hvor boremaskinen befinder sig.

 

Skulle der opstå problemer med boremaskinen, bedes dette meddelt et bestyrelsesmedlem således, at tingene kan bringes i orden igen.

Webmaster: Søren Junker